verzenden vanaf 50 | binnen 1-3 dagen

Kekebaby badtijd routine voor een blije babyhuid

Living Nature ‘Kekebaby heeft speciaal voor baby’s en peuters Het gecertificeerde COSMOS biologische ‘Kekebaby-assortiment ontworpen. Geformuleerd met biologische manuka honing, jojoba-olie, rozenbottelolie, teunisbloemolie, kokosolie, bijenwas en cupuacuboter, is het assortiment klinisch getest en door dermatologen beoordeeld om te garanderen dat het geschikt is voor de gevoelige huid.

Hier is onze ‘Kekebaby-badtijd routine’ om een ​​gelukkige, gezonde huid en een goede slaap voor uw kleintje te bevorderen.

Bubbelbad & Reiniging
Doseer ‘Kekebaby Bubble Bath’ direct onder warm stromend water om bubbels te creëren. Je kunt het bubbelbad ook met je handen verder schuimen om extra bubbels te creëren.

Breng vervolgens een kleine hoeveelheid Kekebaby Body & Hair Wash aan op uw handen en schuim zachtjes over het lichaam en het haar van uw baby terwijl hij in bad is. Zachtjes afspoelen.

Hydrateren en verzachten
Voor een superzachte, gevoede huid na het bad, breng een royale hoeveelheid ‘Kekebaby Body Lotion aan op de handdoekdroge huid.

Indien nodig kan ook onze ‘Kekebaby Barrier Balm’ worden aangebracht om de babyhuid te beschermen tegen luieruitslag. Deze zachte, wasachtige balsem is samengesteld met gecertificeerde biologische kokosolie, bijenwas en cupuacuboter om uw baby een verzachtende barrière te bieden om de gevoelige huid te beschermen.

Rust
Als u tijd heeft, raden wij u aan onze ‘Kekebaby Massageolie’ te gebruiken om uw kleintje een ontspannende, kalmerende massage te geven. Dit is een geweldige manier om een ​​goede nachtrust te bevorderen. Begin altijd door simpelweg uw handen op de baby te laten rusten, op de benen of op de rug, om veiligheid op te bouwen. De eerste paar weken gebruik je slechts een paar langzame en zachte bewegingen. Meer dan dit kan overstimulatie van hun zintuigen veroorzaken. Verwarm een ​​beetje Kekebaby Massageolie in je handen en begin met een paar lichte bewegingen langs de benen. Je kunt langzaam naar de armen, rug en buik van de baby gaan, terwijl hij gewend raakt aan jouw positieve aanraking (vermijd de voeten en buikjes van te vroeg geboren baby’s gedurende minimaal twee maanden).

Na een warm bad
zenbaby logo