verzenden vanaf 50 | binnen 1-3 dagen

Over ZEN BABY

Na een warm bad

Bij Zen Baby vinden we natuurlijke huidverzorging heel belangrijk. Dat wat je op je huid smeert komt immers ook in het lichaam terecht. Dan wil je toch dat de huidverzorging voor jezelf en je baby natuurlijk is. Dan hoef je niet meer verder te zoeken en zit je bij Zen Baby goed. 

Wij vinden het belangrijk dat de verzorging voor je huid geen ingrediënten bevat die niet goed zijn voor mens, dier en milieu. Daarom zijn alle producten op onze webshop met zorg uitgekozen. 

De huidverzorgingsproducten op onze webshop bevatten nooit: 

  • SLS/SLES
  • Siliconen
  • Parabenen
  • Aluminium
  • PEG’s
  • Nano
  • Synthetische geur-/kleurstoffen
  • Dierlijke producten tenzij door dieren geproduceerd zoals honing
  • Microplastics

Waarom Zen Baby?

Na de geboorte van onze dochter wekte de interesse over hoe gevoelig dat pasgeboren babyhuidje werkelijk is. Zo ben ik op zoek gegaan naar de milde verzorging voor haar huid. Op dat moment kwam Loveli met een speciaal assortiment voor de gevoelige baby huid 100% natuurlijk en zonder troep. Vanaf toen ben ik gaan brainstormen en is Zen Baby geboren. 

Natuurlijke verzorging voor de babyhuid, dat staat centraal bij het uitkiezen van het juiste assortiment voor Zen Baby. en het liefste ook nog biologisch zonder onbespoten ingrediënten, puur natuur. Dit hebben we gevonden bij Living Nature, zij zijn biologisch gecertificeerd. 

Bij deze heerlijk huidverzorgende babyproducten kan het textiel natuurlijk niet ontbreken. badponcho, badcape, washandjes van het zachtste katoen, organisch katoen van baby bello. 

Op het moment dat ik dit typ hoor ik de vogels die langs vliegen vrolijk fluiten. 

'Met liefde voor baby en natuur'

Duurzaam – biologisch – organisch – natuurlijk – recyclebaar 

Allemaal belangrijke woorden om ZEN BABY tot stand te laten komen. Geproduceerd op een manier die de natuur en het milieu zo min mogelijk belasten.

Biologisch zonder ingrediënten die zijn bespoten tegen de biodiversiteit. Want zonder de biodiversiteit geen nieuwe ingrediënten, planten, bloemen en voedsel. 

Organisch is het katoen van Baby Bello. biologisch katoen zo zacht als een veer voor de gevoelige huid van je kleine baby. 

Toby de tijger knuffeldoekje
Body cream Poppy Love

Verzending

Verzenden doen we ook zoveel mogelijk duurzaam. Het verpakkingsmateriaal wordt zolang de voorraad strekt altijd hergebruikt. Daardoor kan het zo zijn dat niet alle doosjes hetzelfde zijn of dat er 2 of meer stickers op de doos zitten die niet van ons zijn. Maar alles is recyclebaar bij het papier. 

zenbaby logo