verzenden vanaf 50 | binnen 1-3 dagen

LEVERTIJD, VERZENDKOSTEN, BETALEN VIA INTERNET, BETAALWIJZE EN RETOUR

Levertijd en verzendkosten

Nederland 1-3 werkdagen 
Bestellingen tot €50,00 €6,74
Bestellingen hoger dan €50 euro gratis bezorging  

Betalen via Internet

Bij aankopen via deze website weet u precies wat u koopt en wat u betaalt. De prijs die bij de aanbieding vermeldt staat, is net als in de winkel een totaalprijs en in euro. Dus inclusief BTW. Eventuele verzendkosten worden apart vermeld. Bestellingen boven € 50,- worden gratis bezorgd.

De factuur treft u in uw e-mail. Bewaart u deze goed voor het geval u iets wilt terugsturen of ruilen en dergelijke. Administratieve fouten worden zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht, gecorrigeerd.

Betaalwijze

Via iDEAL, de betaalmethode van KNAB, ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Moneyou, Handelsbanken en Bunq.

Retour

Ben je niet tevreden met je aankoop? Dat kan! Gelukkig heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Wel zijn er een aantal punten van belang bij het terug sturen:

 • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, de kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

• Wanneer je ervoor kiest het product terug te sturen, zal het product met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.

• Om gebruik te maken van het retour proces, dien je het retourformulier in volledig in te vullen. Deze vind je hier: retourformulier zenbaby

• Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst in goede orde.

• Let op: het product mag niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moet in de originele verpakking zitten.

• De kosten voor het retour sturen zijn ten alle tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren ten aller tijden je pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).

• Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.

zenbaby logo